Het Grote FRUSTRATIE topic ® Joke

Alles behalve RobotWars, korfbal, BB, etc...

Moderator: Moderators

User avatar
maddox
Posts: 3608
Joined: Thu Aug 14, 2003 11:06 pm
Location: Vilvoorde
Contact:

Re: Het Grote FRUSTRATIE topic ® Joke

Post by maddox » Sat Jul 17, 2021 9:26 pm

Woensdag laatstleden, in de gietende regen, hebben we afscheid genomen van Ragnarok, Ediths plekje en ons thuis weg van Huize Chaos. Het is dus een hoofdstuk volledig afgesloten.
Nu resten ons alleen de herinneringen, de kleine dingen en een slijtend gevoel van ontroostbaar verlies.

En natuurlijk, die gietende regen. Al dat water wil zich naar "beneden" buld'ern. En Huize Chaos ligt op 100m van de Zenne. Normaal een gezapig ondiep riviertje, maar donderdag laatstleden een kolkende bruine massa die de dijken bedreigde.
1 van de gevolgen van die enorm hoge waterstand is de grondwaterdruk op de fundering. Resultaat, 20 cm water in de kelder. Nu, we kennen dat vanuit het verleden, en de dingen die we in de kelder zetten, zijn of watervast, of watervast verpakt. Helaas was ik een paar details vergeten.

1 ervan is een 60Ah 6S accupack (met omvormer die er 240V van maakt). Dat zat in een Pelicase copy, liggende op een paar hermetisch gesloten emmers. Een stapel emmers drijft, maar met zo'n gewicht bovenaan, wil dat kantelen. Wat blijkt. De copy is niet waterdicht. Er ligt nu een 18 cel pack lekker op te blazen in de tuin...
Beter nu creperen, dan in de wars repareren.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 10 guests