Inkoopsactie Spektrum DX 2.4

Vraag en aanbod

Moderator: Moderators

User avatar
Henning
Posts: 618
Joined: Thu Aug 07, 2003 12:03 am

Post by Henning » Sat Feb 03, 2007 1:36 am

@ iceman:

Weet niet hoeveel het aantal hertz uitmaakt... maar je zou ook een simpele trafo kunnen wikkelen...

Aan de 220 zijde 50 wikkelingen aan de andere zijde 25...

(kun je btw ook wel kopen...)

Dan maak je van 220/50 hz ==> 110/50 hz...

Of anders een verhuistrafo kopen...

Tr. vond de "heleboel" Jupiler ook erg lekker afg. week...

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Sat Feb 03, 2007 12:36 pm

tsja , het kan ook simpel , je haalt de zenderaccu eruit en koppelt rechtstreeks op robbeoplader ......duurde alleen 1 dag voordat ik erop kwam ....over 2 uur poging wagen om eerste link te maken tussen zender en ontvanger ..............
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Mon Feb 05, 2007 6:05 pm

woeah ............4 uur bezig geweest om spektrum aangesloten te krijgen .......lukt me niet ..................vraag me niet waarom ..........Leo , wat voor speedo´s heb jij op je HW aangesloten .......................?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 05, 2007 6:07 pm

Sidewinders, de rc-smarts, gewone servos. waarom?
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

Alexander
Posts: 1068
Joined: Tue Aug 23, 2005 9:46 pm
Location: Delft

Post by Alexander » Mon Feb 05, 2007 6:47 pm

hoe sluit je em aan dan? (en wat lukt er niet?)
[sig?]

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Mon Feb 05, 2007 8:10 pm

vraag 1 ; op gebruiksaanwijzing staat voor het binden van zender/ontvanger dat als je het bindpluggetje op bat.poort van ontvanger hebt gezet en je accu op een van de vrije poorten zet er een BLAUW ledje moet flikkeren , bij mij is het oranje , maakt dit iets uit ........... ? Na indrukken op achterkant zender en dan stroom zender aanzetten is wel na ong. 5 sec. op ontvanger continu oranje en op zender continu groen ......na testen met simpele servo´s klopt alles , alle kanalen reageren goed en hebben op alle kanalen failsafes .........
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 05, 2007 8:17 pm

Ja de beschrijving over de kleur klopt niet. Zodra hij stopt met knipperen is het goed.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

User avatar
Edwin
Posts: 504
Joined: Sat Sep 11, 2004 7:36 am
Location: Rotterdam

Post by Edwin » Mon Feb 05, 2007 8:54 pm

Ik heb m ook afgelopen weekeinde geinstalleerd en ben onder de indruk. Vooral het (digitaal) trimmen is top.
It is just a machine!!!

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 05, 2007 9:12 pm

Heel mooi.

Het enige wat ik nog niet gedaan heb en nog moet testen eigenlijk zijn de dual rates en de ingebouwde mixer.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Mon Feb 05, 2007 9:43 pm

edwin , welke speedo´s heb jij erop staan .................?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 05, 2007 9:48 pm

Marco, het maakt niet uit welke speedo. Het is een gewoon een ontvanger, alleen een andere frequentie waarop word verzonden en ontvangen. Alles wat op een "normale" zender en ontvanger werkt werkt ook op een Spektrum.

Vergeet trouwens niet om de bind plug van de ontvanger af te halen als je klaar bent met binden.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Mon Feb 05, 2007 10:08 pm

weet ik wel , maar moet ff zeker weten welke kleuren vanaf welke poort naar interface moeten ...........misschien gebruikt edwin ook keesjes en kan die me ff doorgeven ...........in ieder geval werkt het niet zoals het nu zit ...........
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Mon Feb 05, 2007 10:24 pm

signaal kabels bedoel je?

Zwart of bruin onderaan, wit of oranje naar het midden toe.

als je rechterstick wil rijden op de 2e en 3e kanaal vanaf de batterijplug gezien, voor de linkerstick de 1e en 4e.

Image
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Tue Feb 06, 2007 2:15 pm

klopt , had ik al uitgevogeld met gewone servo´s .........als ik mijn signaalkabels pak die eerst op een gewone ontvanger zaten en deze op inderdaad 2e en 3e kanaal vanaf bat.kanaal van spektrumontvanger zet , doet tie nix ...ook andere configuraties werken niet goed .........snap dr nix van ..........spendeer vanavond nog aan aansluiten spektrum ......werkt het niet naar behoren , dan gewone digitale zender en ontvanger , helaas wel een antenne en da is net mijn zwakke punt .......we´ll see ......
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Tue Feb 06, 2007 2:58 pm

Weet je zeker dat het je ontvanger is? Want van wat ik nu van je hoor lijkt het me eerder een speedo probleem (of mixer) dan een ontvangerprobleem. Als een servo op hetzelfde kanaal wel werkt is de ontvanger het probleem al niet meer.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests