Inkoopsactie Spektrum DX 2.4

Vraag en aanbod

Moderator: Moderators

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Tue Jan 16, 2007 9:43 pm

Zou je je set volgende week op kunnen halen bij Mario en Babeth eventueel Marco?
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

WJ
Posts: 1945
Joined: Mon Aug 04, 2003 7:35 am
Location: Leeuwarden
Contact:

Post by WJ » Wed Jan 17, 2007 10:03 am

Marco -> Mario = best ver rijden...

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 4:55 pm

olla , mario had mijn zender opgestuurd en kwam afgelopen week binnen , ff een vraagje ; de oplader heeft een amerikaanse stekker , hoeveel volt heeft die oplader dan en hoe krijg ik hem ingeplugd in stopcontact ?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

stef
Posts: 1046
Joined: Sun Dec 04, 2005 2:09 pm
Location: aalsmeer, nederland
Contact:

Post by stef » Fri Feb 02, 2007 4:56 pm

met een verloopje

User avatar
Bugs
Site Admin
Posts: 5433711
Joined: Sun Jul 27, 2003 9:13 pm
Location: Delft
Contact:

Post by Bugs » Fri Feb 02, 2007 4:56 pm

Dit is misschien wel handig om storingsbronnen op te sporen:
http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/80ce/

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 4:58 pm

gaat mij vooral om voltage .....in amerika zelfde als hier .....;zoniet blaas ik misschien zendertje op ......................
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 5:03 pm

op oplader staat ; input 120 v 60hz 3 w , als ik er dus 220 opzet blaas ik het toch op ..........?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 5:07 pm

ik heb ook nog andere oplader van 220 volt alleen tx verschilt 11.6 (spektrum) en 9.6 volt en rx verschilt 5.8 (spektrum)en 4.8 volt , maakt dit iets uit ...........?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Fri Feb 02, 2007 5:10 pm

Je blaast dan de adapter op ja.

Je hebt te maken met een amerikaanse lader, dat werkt zonder omvormer niet op het europeesche stroomnet. Maar je kan eventueel een andrere lader nemen (een universele RC lader van Carson of zo) en de plus en min omdraaien.

Of als je een snellader hebt met bananenplugjes dan kan je die gebruiken. De accu in de zender is 9,6V 600mah nicad.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Fri Feb 02, 2007 5:12 pm

Die 220V lader zal wel werken, maar waarchijnlijk moet je de plus en min omdraaien, hetzij in de zender, hetzij de draadjes van de lader.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 5:17 pm

maar waarchijnlijk moet je de plus en min omdraaien .............ik moet ik zeker weten ..................?
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 5:22 pm

ik heb nog een robbe lader 9.6 volt lader met max 500 ma staan , met bananenplugjes , , staat zeer didelijk de plus en min op , maar hoe moet ik het zien op de zender , als ik de oplaadrdaar van die spektrumlader nu doorknip en wil verbinden met mijn robbelader , wat is dan plus en min op draad van spektrum ..............? op daar van spektrum loopt een witte streep over een van de draden ................
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Fri Feb 02, 2007 5:33 pm

De plus van de Spektrum staat op de buitenste ring, en de min op de pin in het midden. Dat is iets wat JR ook heeft. Robbe en zo werken zoals bijna elk normaal bedrijf in de wereld met de plus op de pin en de min op de ring eromheen.

Ik zeg dan ook waarchijnlijk omdat ik natuurlijk niet weet wat voor lader je daar hebt.
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

User avatar
leo-rcc
Site Admin
Posts: 5876
Joined: Thu Aug 21, 2003 9:55 pm
Location: Hoogvliet-Rotterdam
Contact:

Post by leo-rcc » Fri Feb 02, 2007 5:35 pm

btw, heb je wel eens gehoord van "Meten is weten"? :)
Mvg,
Leo van Miert
Team RCC website.
Gentlemen, no fighting please. This is, after all, a council of war.

iceman
Posts: 1490
Joined: Fri Aug 29, 2003 8:55 am
Location: belgium-city
Contact:

Post by iceman » Fri Feb 02, 2007 8:19 pm

ahum , vraag eens aan bugsie hoeveel problemen dat ik heb met plus en min .................... een botje ontwerpen/lassen/brassen/slijpen : geen probleem ....met liefde .............electronica aansluiten : oei , oei ...GROTE probleem .............leo ; kan je me ff je mobielnr doormailen naar info -apenstaartdingetje- vizbiz -puntje- be voor eventuele vragen over spektrum .............wil morgen alle electronica aansluiten incl. spektrum e.d. ................volgende week naar Engeland en wil eigenlijk dit weekend nix anders besteden als testen ...........ah ja ........en palmpjes drinken.......................
Hades Rulezzzzz No Risk No Fun
www.vizbiz.be

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests