Page 1 of 1

Bring Back... Robot Wars (HD)

Posted: Tue Aug 07, 2012 11:09 pm
by Jeroen

Re: Bring Back... Robot Wars (HD)

Posted: Wed Aug 08, 2012 6:34 am
by maddox
Zitten wel een hoop fouten in, en de bewierroking van Storm II is er een beetje over. Maar al bij al, een sterk stukje.

De voornaamste reden van falende kijkcijfers voor zowel de UK als de Nederlandse series was het jongleren van de uitzendtijden.

Maar voor nu, met het internet zo sterk wordende. Waarom zouden we nog TV producenten in de weg willen zien lopen? Keiharde presentators, zoals Craig Charles of Rob Kamphuys. Pitspoezen zoals Jayne Middlemiss of recht in de schoenen staande Philippa Forrester, die zie ik met plezier terug komen.
Poenpakkers zoals Jeremy Clarkson (die het alleen deed als "job) of de totaal van enige interesse ontdane Plastic Barbie Bridget da's niet nodig.

Nu bijvoorbeeld Youtube "volwassen" aan't worden is, en voor een prikkie uren uitzendtijd geeft, hetgeen we kunnen proberen, is de oude sfeer terug te creeren. We kwamen in de buurt met het 2001 Zwolle Event, alhoewel de arena daar te wensen over liet als het op "airborne" spul aankwam.

Helaas is er niks aan te verdienen op youtube. Tenzij sponsors bewust zijn van de internet publiciteit. En dat komt steeds meer en meer boven water. Ik ga nog geen namen noemen, maar een zaak waar ik veel van mijn machines gekocht heb, heeft een eigen facebook pagina....

Re: Bring Back... Robot Wars (HD)

Posted: Wed Aug 08, 2012 8:04 am
by leo-rcc
Helaas is er niks aan te verdienen op youtube.
Er is bakken met geld te verdienen op youtube. Personen als Shane Dawson en Ray William Johnson harken per jaar meer dan 100.000 euro binnen met hun videos.

Re: Bring Back... Robot Wars (HD)

Posted: Mon Oct 01, 2012 5:53 pm
by inventor
Ik wil ook net zeggen, met YouTube kan je toch een zakcentje bijverdienen. Ik maak sinds medio Mei gebruik van Google Adsense (YouTube Monetization) wat mij sinds dien €40 heeft opgeleverd.

Re: Bring Back... Robot Wars (HD)

Posted: Sat Jan 26, 2013 4:47 pm
by Jeroen